Den anden dag, blev Windows 8 - DEV lagt til offentligt download og anskuelse, jeg har nu haft mulighed til at test denne ført i et virtuelt miljø og nu på denne bærbar.

Udover at "start" menuen har fået en overhaling, primære for at lette arbejdet fra en touch-skærm, kan dette dog kan slås fra via en registry, sådan ledes at det er svært at se forskeld på windows 7 og 8, men når man sidder at arbejder på maskinen kan man godt mærke at der er sket nogle ændringer.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

RPEnabled ændres fra "1" to "0", det er testet og virker uden boot :-)

kilde : http://www.neowin.net/news/windows-8-how-to-re-enable-the-classic-start-menu

Den nye version af HyperV er tilrådighed på maskinen, dvs. den gamle MS virtuel PC er endelig væk, Dette betyder også at HyperV management tools nu er i en nyere version en på f.eks windows 2008 R2 og derfor ikke kan forbinde sig hertil :-(
Jeg håber dog at kunne installer en windows 8 server dev version og kigge lidt på hyperV her...  Der er nogle features kommet på plads som der har være i f.eks vmware, dejligt.....


Windows Update kan alderede nu lever drivere og opdateringer til Windows 8 Dev... 
Boot tid, er endnu engang blevet kortere,  så jo, det ser udtil at MS er godt på vej til en fornuftig efterfølger til Windows 7 :-)